Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 11. 2017. | Komentara: 0

Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

ZRENJANIN – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je obustavljanje vodosnabdevanja putem nove fabrike vode u Zrenjaninu veliki problem za stanovnike ovog grada, zbog čega će on postaviti pitanje odgovornosti nadležnih.

LSV

- U Zrenjaninu je obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode, a da korisnicima nije isporučen nijedan litar pijaće vode. To je veliki problem za stanovnike našeg grada, pa ću zajedno sa ostalim odbornicima LSV postaviti pitanje odgovornosti nadležnih. U Zrenjaninu se očekuje pijaća voda još o septembra 2015. za kada je bio rok za početak rada fabrike – naveo je Kostreš u rubrici „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

(BILSV, 13.11.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 15. 04. 2013. | Komentara: 0

Petar Horvat predsednik OO LSV Opovo

OPOVO – Članovi Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Opovo izabrali su juče novo rukovodstvo. Na izbornoj skupštini za predsednika OO jednoglasno je izabran Petar Horvat, doskorašnji v.d. predsednika ovog odbora. Odabrani delegati, prisutni članovi i predstavnici mesnih odbora LSV u Opovu, Barandi, Sefkerinu i Sakulama bili su složni u oceni da su zadovoljni radom i zalaganjem Horvata i da ga na ovom mestu žele i dalje.
Odbori LSV | Subota, 13. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV Žabalj: Puna plata trudnicama

ŽABALJ - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je zahtev predlog Skupštini opštini Žabalj zahtev da se svim zaposlenim trudnicama sa prebivalištem u ovoj opštini omogući puna plata dok su na održavanju trudnoće.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevački Ligaši izabrali novo rukovodstvo

PANČEVO – Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemorkata Vojvodine Pančevo, za predsednika je jednoglasno izabran Pavle Đukić, dok su za potpredsednike, takođe jednoglasno, izabrani Marija Boršoš i Jovan Petrovački.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook