Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 11. 2017. | Komentara: 0

Prekid vodosnabdevanja veliki problem Zrenjanincima

ZRENJANIN – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Bojan Kostreš izjavio je danas da je obustavljanje vodosnabdevanja putem nove fabrike vode u Zrenjaninu veliki problem za stanovnike ovog grada, zbog čega će on postaviti pitanje odgovornosti nadležnih.

LSV

- U Zrenjaninu je obustavljeno vodosnabdevanje putem nove fabrike vode, a da korisnicima nije isporučen nijedan litar pijaće vode. To je veliki problem za stanovnike našeg grada, pa ću zajedno sa ostalim odbornicima LSV postaviti pitanje odgovornosti nadležnih. U Zrenjaninu se očekuje pijaća voda još o septembra 2015. za kada je bio rok za početak rada fabrike – naveo je Kostreš u rubrici „Koji je vaš sledeći potez“ lista Danas.

(BILSV, 13.11.2017)



Odbori LSV | Utorak, 02. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV Zrenjanin: Punu platu trudnicama!

ZRENJANIN - Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Ildiko Bođo rekla je na današnjoj konferenciji za novinare da je odbornička grupa LSV ponovo pred Skupštinom Zrenjanina zahtevala da se zaposlenim trudnicama isplati 100 odsto ličnog dohotka dok su na održavanju trudnoće, kao i da se nezaposlenim porodiljama isplaćuje minimalna zarada dok dete ne napuni godinu dana.
Odbori LSV | Utorak, 02. 04. 2013. | Komentara: 0

Uskršnja jaja i čokoladice za stanovnike Kovačice

KOVAČICA - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine organizovali su akciju povodom Uskrsa koji se obeležava po gregorijanskom kalendaru.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 04. 2013. | Komentara: 0

Zamenik predsednika opštine Šid na Uskrs vređao manjine

ŠID - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid osudio je danas govor mržnje zamenika predsednika šidske opštine Srđana Maleševića na društvenoj mreži Fejsbuk i zatražio njegovu ostavku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook