Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Prikuplja se pomoć za korisnike narodne kuhinje u Rumi

LSVRUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma i Forum žena LSV Ruma pokrenuo je dobrotvornu kampanju pod nazivom "ŠIROKO SRCE kao ravnica". Kako je navedeno u saopštenju, cilj akcije je da se građani pridruže velikom jesenjem spremanju i širokog srca poklone letnju, ali i ostalu odeću koja im više nije potrebna. Odeća će posredstvom Crvenog krsta biti prosleđena onima kojima je najpotrebnija.

- Ovom prilikom obaveštavamo javnost da prikupljene stvari mogu doneti svakog radnog dana i da osim odeće, ponesu još i obuću, dečije igračke i posteljinu! Stvari se mogu doneti lično na adresu Glavna 119a, u prostorije OO LSV Ruma, u periodu od 9 do 17 časova - ističu rumski ligaši. Oni su podsetili da svake godine organizacija Ujedinjenih nacija za hranu i poljoprivredu obeležava 16. oktobar kao Svetski dan hrane, a da se 17. oktobar, u svetu obeležava kao Međunarodni dan borbe protiv gladi. Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma će tim povodom 16. oktobra organizovati kuvanje i podelu hrane za korisnike narodnje kuhinje Crvenog krsta Ruma.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, povodom Svetskog dana hrane, pozivamo vas da zajedno pomognemo gladnima sa teritorije opštine Ruma, koji je nemaju dovoljno. Pomoći ćete tako što ćete taj dan doneti prilog u hrani (pogača, hleb, kiflice), koji će biti deljeni uz obrok. Hajde da pokažemo da naši sugrađani ipak imaju na koga da se oslone - zaključeno je u saopštenju OO LSV Ruma.

(BILSV, 30. 09. 2011.)

 




Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook