Produženje grejne sezone je dobra vest

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Produženje grejne sezone je dobra vest

Novi Sad, 29. maj 2019 - Nakon umanjenja majskih računa za grejanje, produženje grejne sezone u Novom Sadu je još jedna dobra vest.

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Gradskog veća kojom će grejna sezona ubuduće trajati od 1. oktobra do 15. maja ukoliko to bude neophodno.

Podsetimo, Gradski odbor LSV Novi Sad je na sednici održanoj 10. maja odlučio o pokretanju inicijative za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom iz toplifikacionog sistema Novog Sada.

Tom prilikom, konstatovano je da Novosadska toplana zbog redovnog remonta posle grejne sezone nije bila u mogućnosti da snabdeva toplotnom energijom korisnike na teritoriji grada.
Međutim, zaključeno je i da su klimatske promene sve intenzivnije i da bi zbog njih trebalo prilagoditi Odluku o grejanju koja je stara nekoliko decenija.

Odluka Gradskog veća da tako i bude je samo jedan u nizu primera kvalitetnog rada u interesu građanki i građana Novog Sada. 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 
Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook