Produženje grejne sezone je dobra vest

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 29. 05. 2019. | Komentara: 0

Produženje grejne sezone je dobra vest

Novi Sad, 29. maj 2019 - Nakon umanjenja majskih računa za grejanje, produženje grejne sezone u Novom Sadu je još jedna dobra vest.

LSV

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja odluku Gradskog veća kojom će grejna sezona ubuduće trajati od 1. oktobra do 15. maja ukoliko to bude neophodno.

Podsetimo, Gradski odbor LSV Novi Sad je na sednici održanoj 10. maja odlučio o pokretanju inicijative za izmenu Odluke o snabdevanju toplotnom energijom iz toplifikacionog sistema Novog Sada.

Tom prilikom, konstatovano je da Novosadska toplana zbog redovnog remonta posle grejne sezone nije bila u mogućnosti da snabdeva toplotnom energijom korisnike na teritoriji grada.
Međutim, zaključeno je i da su klimatske promene sve intenzivnije i da bi zbog njih trebalo prilagoditi Odluku o grejanju koja je stara nekoliko decenija.

Odluka Gradskog veća da tako i bude je samo jedan u nizu primera kvalitetnog rada u interesu građanki i građana Novog Sada. 

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.

Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook