Protest ispred Gradske kuće u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 07. 2012. | Komentara: 1

Protest ispred Gradske kuće u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Članice i članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin danas su, zajedno sa Demokratskom strankom, organizovali miran protest pred održavanje konstitutivne sednice Skupštine grada Zrenjanina.

LSVSednica je nešto ranije ocenjena nezakonitom, jer je nije sazvao predsednik Skupštine iz prethodnog saziva, a koji ima tu obavezu u zakonskom roku do 10.jula.

Ovom prilikom učesnici protesta su pozvali Lukreciu Ursulesku, doskorašnju odbornicu LSV u Skupštini grada Zrenjanina, da se odrekne svog mandata, kojim je pružila podršku koaliciji SNS-SPS.

Članice i članovi GrO LSV Zrenjanin danas će od 18 do 21 sat, održati protestni skup u Ečki, u ulici Libertatea, odakle će pozvati Lukreciu Ursulesku, nekadašnju odbornicu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina da se odrekne svog mandata u Skupštini grada Zrenjanina, kojim je danas podržala koaliciju okupljenu oko SNS-a i SPS-a.

Takođe, prostestna okupljanja održaće se u subotu od sedam do devet časova na pijaci u Ečki, a od 10 do 21 čas u ulici Libertatea, dok će u nedelju biti održani od 10 do 21 čas u ulici Libertatea.
 
(BILSV, 06. 07. 2012.)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook