Raditi na afirmaciji školskog sporta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 01. 09. 2012. | Komentara: 0

Raditi na afirmaciji školskog sporta

ŽABALJ – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu posetila je juče Žabalj, gde je sa opštinskim funkcionerima razgovarala o gorućim problemima iz oblasti sporta, u prvom redu o završetku započetih sportskih objekata, ali i o održavanju postojećih kojima su potrebne hitne intervencije.

LSV

Ukazano je na to da akcenat treba staviti na afirmaciju školskog sporta, na čemu je opština Žabalj već angažovana, jer je sa svojim sportskim savezom načinila akcioni plan za period 2012 - 2013. godinu.
Sastanku su prisustvovali i predsednik UO Sportskog saveza opštine Žabalj Jovica Panić, pomoćnik predsednika opštine za sport Vitomir Lisica i član Opštinskog veća za komunalne delatnosti Predrag Nađalin. Oni su sa Čobanuovom obišli sportske objekte koji bi ove godine trebalo da budu rekonstruisani. Takođe, pozdravljena je ideja o vraćanju Školske olimpijade Vojvodine koja je puno značila u razvoju sporta u Vojvodini sedamdesetih i osamdesetih godina.
Marinika Čobanu je sugerisala Žabaljcima da se uključe u sve projekte koje inicira Pokrajina, a da kvalitetnim apliciranjem ni sredstva neće izostati. Učesnici sastanka obišli su zatim sportsku salu "Partizan" u Žablju i teren za male sportove u Čurugu.

(BILSV, 01. 09. 2012.)



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook