Ratko Mladić i koronavirus

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 06. 05. 2020. | Komentara: 0

Ratko Mladić i koronavirus

Zrenjanin, 06. maj 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuju pojavu grafita koji veliča osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gore, na mestu gde dolaze građani koji su zdravstveno ugroženi. 

LSV

Naime poruka veličanja Ratka Mladića osvanula je na zgradi ambulante na Zelenom polju koja je tokom epidemije koronavirusa pretvorena u Centar za respiratorne infekcije u koji dolaze pacijenti sa teritorije grada Zrenjanina sa temperaturom i respiratornim tegobama, gde se vrši trijaža lica sa potencijalnim simptomima COVID 19.  

Smatramo da je to iživljavanje nad građanima kojima je već dovoljno teško. 

Ovakvi grafiti predstavljaju pokušaj negiranja ratnih zločina i veličanje osudjenih ratnih zločinaca. Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na takve poruke. Nismo ćutali 30 godina, nećemo ni danas. 

LSV

Podsećamo predstavnike lokalne vlasti da je njihov zadatak da rade na normalizaciji stanja u društvu i zahtevamo da momentalno prekreče ovaj grafit. Takođe, pozivamo nadležne organe da preduzmu sve neophodne korake da odgovorni za ovakve poruke, ali i svi oni koji ih u tome podržavaju, budu identifikovani i sankcionisani. 

Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine ZrenjaninOdbori LSV | Sreda, 10. 02. 2021. | Komentara: 0

LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

Viziju, ljubav i borbu Vase Stajića za građansku, autonomnu i modernu Vojvodinu ima ko da nasledi. Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva i neguje i njegove ideje i uspomenu na ovog velikog čoveka u istoriji Vojvodine, poručio je Robert Kolar, potpredsednik LSV.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook