Ratko Mladić i koronavirus

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 06. 05. 2020. | Komentara: 0

Ratko Mladić i koronavirus

Zrenjanin, 06. maj 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuju pojavu grafita koji veliča osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gore, na mestu gde dolaze građani koji su zdravstveno ugroženi. 

LSV

Naime poruka veličanja Ratka Mladića osvanula je na zgradi ambulante na Zelenom polju koja je tokom epidemije koronavirusa pretvorena u Centar za respiratorne infekcije u koji dolaze pacijenti sa teritorije grada Zrenjanina sa temperaturom i respiratornim tegobama, gde se vrši trijaža lica sa potencijalnim simptomima COVID 19.  

Smatramo da je to iživljavanje nad građanima kojima je već dovoljno teško. 

Ovakvi grafiti predstavljaju pokušaj negiranja ratnih zločina i veličanje osudjenih ratnih zločinaca. Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine neće ćutati na takve poruke. Nismo ćutali 30 godina, nećemo ni danas. 

LSV

Podsećamo predstavnike lokalne vlasti da je njihov zadatak da rade na normalizaciji stanja u društvu i zahtevamo da momentalno prekreče ovaj grafit. Takođe, pozivamo nadležne organe da preduzmu sve neophodne korake da odgovorni za ovakve poruke, ali i svi oni koji ih u tome podržavaju, budu identifikovani i sankcionisani. 

Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook