Rvačima "Proletera" jedanaesta titula šampiona države

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Rvačima "Proletera" jedanaesta titula šampiona države

ZRENJANIN – Rvači zrenjaninskog "Proletera" proteklog vikenda osvojili su jedanaestu titulu ekipnog prvaka države u grčko-rimskom stilu, i to nakon ubedljivog trijumfa u plej-ofu, održanom u novoj hali sportova u tom gradu.

Aleksandar Marton

U polufinalnom meču, rezultatom 6:1 savladan je kragujevački "Radnički", a istim skorom u finalu beogradski "Partizan". U čast ovog velikog uspeha, za takmičare i rukovodstvo RK "Proleter" danas je predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton priredio prijem u Gradskoj kući. Prijemu su prisustvovali i član Gradskog veća zadužen za sport mr Vojislav Matić, i sam nekada vrhunski rvač, kao i generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina Srđan Bogaroški. Čestitajući rvačima na još jednoj tituli, uz podsećanje da se radi o najtrofejnijem gradskom klubu, predsednik Skupštine grada rekao je da je to još jedan dokaz kvaliteta rada u klubu i da zrenjaninska rvačka škola ne prestaje da donosi rezultate.

– Činjenica je da smo na prethodnim olimpijskim igrama, posle Beograda, imali najviše učesnika i da će naredne godine, u Londonu, sigurno biti i rvača iz Zrenjanina, članova ove šampionske ekipe "Proletera" – istakao je Aleksandar Marton i dodao da ga za rvački sport na najlepši način vezuje i period saradnje s nekadašnjim, sada pokojnim, predsednikom Skupštine opštine Zrenjanin, Darkom Nišavićem, velikim asom ovog sporta. Rvački klub "Proleter" najtrofejniji je zrenjaninski sportski klub, koji je prvu šampionsku titulu osvojio još 1952. godine.

(BILSV, 01. 12. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 
Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook