Samo se Vojvođanski front bori da prigradska naselja postanu prestižna predgrađa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 17. 05. 2020. | Komentara: 0

Samo se Vojvođanski front bori da prigradska naselja postanu prestižna predgrađa

KAĆ/KISAČ – Novi Sad je nama glavni grad! I mi se borimo za Novi Sad u društvu modernih, razvijenih evropskih gradova, a tamo su prigradska naselja kao što su Kać, Kisač prestižna predgrađa. Podržite nas da nastavimo započeto i izborimo da tako bude što pre, poručili su danas kandidati i kandidatkinje Liste broj 5, Vojvođanski front – ujedinjeni za Novi Sad (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu) za odbornike i odbornice u Skupštini grada na predstojećim izborima 21. juna.

LSV

U razgovoru ispred pijaca u Kaću i Kisaču građani su ponovo imali prilike da čuju šta je sve urađeno i da predlože šta bi još trebalo biti urađeno kako bi prigradska naselja postala urbana predgrađa koja omogućavaju udoban život i brzu konekciju sa svim tačkama samog centra grada.

Atmosfera je bila sjajna, a Kaćanima i Kisačanima je između ostalog predočeno da je u prethodnom periodu unapređena vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, da je pojeftinio gradski prevoz i da je završen projekat kojim će se ova mesta biciklističkim stazama povezati s centrom Novog Sada.

-Sada ćemo se izboriti za to da se odmah u budžetu odredi novac i taj projekat sprovede u delo. I naravno, nastavićemo s unapređivanjem infrastrukture dok vodovod i kanalizacija ne stignu u svaku kuću – poručili su ispred pijace u Kisaču Jarmila Agarski, Robert Kolar, Damir Kondić, Mirko Grujičić, Krstina Odžić i Robert Vizi, a u Kaću Bogdan Kolarski, Slobodanka Beba Markov, Branislav Bogaroški i Danijela Šipoš.

-Lista broj 5, Vojvođanski front -ujedinjeni za Novi Sad, logičan je izbor 21. juna za nas koji želimo da se ovde bolje živi i da ova mesta ne budu prigradska naselja, nego predgrađa kakva i priliče ovom gradu – čulo se od građana u Kaću i Kisaču.

Kandidati i kandidatkinje su im zahvalili za podršku i predloge, a u sjajnoj atmosferi, pored „Slobodne Vojvodine“, deljene su i torbe i olovke sa znakom Vojvođanskog fronta.



Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.
Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook