Samo se Vojvođanski front bori da prigradska naselja postanu prestižna predgrađa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 17. 05. 2020. | Komentara: 0

Samo se Vojvođanski front bori da prigradska naselja postanu prestižna predgrađa

KAĆ/KISAČ – Novi Sad je nama glavni grad! I mi se borimo za Novi Sad u društvu modernih, razvijenih evropskih gradova, a tamo su prigradska naselja kao što su Kać, Kisač prestižna predgrađa. Podržite nas da nastavimo započeto i izborimo da tako bude što pre, poručili su danas kandidati i kandidatkinje Liste broj 5, Vojvođanski front – ujedinjeni za Novi Sad (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija, Zajedno za Vojvodinu) za odbornike i odbornice u Skupštini grada na predstojećim izborima 21. juna.

LSV

U razgovoru ispred pijaca u Kaću i Kisaču građani su ponovo imali prilike da čuju šta je sve urađeno i da predlože šta bi još trebalo biti urađeno kako bi prigradska naselja postala urbana predgrađa koja omogućavaju udoban život i brzu konekciju sa svim tačkama samog centra grada.

Atmosfera je bila sjajna, a Kaćanima i Kisačanima je između ostalog predočeno da je u prethodnom periodu unapređena vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, da je pojeftinio gradski prevoz i da je završen projekat kojim će se ova mesta biciklističkim stazama povezati s centrom Novog Sada.

-Sada ćemo se izboriti za to da se odmah u budžetu odredi novac i taj projekat sprovede u delo. I naravno, nastavićemo s unapređivanjem infrastrukture dok vodovod i kanalizacija ne stignu u svaku kuću – poručili su ispred pijace u Kisaču Jarmila Agarski, Robert Kolar, Damir Kondić, Mirko Grujičić, Krstina Odžić i Robert Vizi, a u Kaću Bogdan Kolarski, Slobodanka Beba Markov, Branislav Bogaroški i Danijela Šipoš.

-Lista broj 5, Vojvođanski front -ujedinjeni za Novi Sad, logičan je izbor 21. juna za nas koji želimo da se ovde bolje živi i da ova mesta ne budu prigradska naselja, nego predgrađa kakva i priliče ovom gradu – čulo se od građana u Kaću i Kisaču.

Kandidati i kandidatkinje su im zahvalili za podršku i predloge, a u sjajnoj atmosferi, pored „Slobodne Vojvodine“, deljene su i torbe i olovke sa znakom Vojvođanskog fronta.



Odbori LSV | Nedelja, 03. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotica ne sme biti poligon za šoviniste

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti grada Subotice da pod hitno saniraju štetu koja je počinjena na natpisima dobrodošlice u grad na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Vlast da uloži više energije i truda u rešavanje problema otpada i nečistoće

Komentarišući nivo čistoće u gradu, predsednik odborničke grupe „Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine“ Robert Kolar kaže da se trud radnika koji održavaju čistoću grada ne dovodi u pitanje, ali da je upitna organizacija celokupnog procesa i stepen edukovanosti o javnoj higijeni.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook