Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 02. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Dok je Lige, biće i Spensa

NOVI SAD - Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Maja Sedlarević ocenila je juče da su problemi JP SPC "Vojvodina" veliki i da su svi toga svesni.

LSV

Uoči današnje sednice Skupštine grada na kojoj će se raspravljati i o pretvaranju duga JP Sportski i poslovni centar “Vojvodina” u trajni ulog Grada Novog Sada u kapital tog preduzeća, Maja Sedlarević je ukazala na neophodnost ozbiljnog rešavanja nagomilanih problema "Spensa".

- Mislim da se neko finalno rešenje, nažalost, još uvek ne nazire. I danas i sutra, ko god bude bio na vlasti, moraće ozbiljno da se bavi rešavanjem problema 'Spensa'. Ono što je stav LSV, i mislim da smo to najjasnije od svih rekli, to je da dok je Lige biće i 'Spensa'. Na koji način će 'Spens' poslovati u budućnosti - videćemo. I dugovanja i problemi su veliki i mislim da je, u ovom momentu, najodgovornije da se uhvatimo u koštac sa tim problemima - kazala je Sedlarević za 021.rs.

(SzILSV, 20.02.2019)



Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook