Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Nećemo odustati od zahteva za smenu Bežanov

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević poručila je danas da LSV neće odustati od zahteva da Branka Bežanov bude smenjena sa funkcije zamenika predsednika Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Skupština grada danas nije raspravljala na tu temu jer nije prikupljeno neophodnih 26 potpisa odbornika.

Do sada, tu inicijativu su podržali odbornici DS i Dosta je bilo, a kako je najavila Maja Sedlarević, LSV će do sledeće sednice pokušati da prikupi i potpise drugih odborničkih grupa.

- Ostajemo čvrsto pri stavu da Branka Bežanov treba da bude smenjena. I dalje prikupljamo potpise i sa sigurnošću mogu reći da od inicijative nećemo odustati - izjavila je Sedlarević

- Ukoliko se inicijativa ne nađe na dnevnom redu neke od narednih sednica, a želim da verujem da hoće, odluku o daljim, ozbiljnim koracima doneće stranački organi. I nijedan scenario ne bih isključila - ponovila je predsednica Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 25. 03.2019)




Odbori LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

ŽABALJ – Na današnjoj, konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Žabalj dr Dragan Zlokolica iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je za predsednika SO Žabalj.
Odbori LSV | Četvrtak, 07. 06. 2012. | Komentara: 0

Čađ glavni zagađivač vazduha u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Informacija da je u Zrenjaninu i Elemiru tokom prošle godine izmerena najveća koncentracija sumpor-dioksida, te da je taj gas dominantan izvor zagađivanja životne sredine u Zrenjaninu nije tačna, jer najveći problem stvaraju čestice čađi, istakao je juče načelnikom Odeljenja za poslove zaštite i unapređivanje životne sredine grada Zrenjanina Dejan Jovanov.
Odbori LSV | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Očišćena deponija na Podbari

NOVI SAD - Članovi Mesnog odbora "Podbara" Gradskog odbora LSV Novi Sad očistili su deponiju koja se nalazila kod napuštene kuće u Ulici Save Vukovića. Ovom akcijom članice i članovi Lige želeli su da obeleže 5.jun, Međunarodni dan zaštite životne sredine i ukažu sugrađanima na veliki problem divljih deponija.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook