Sedlarević: Uskoro odluka da li će LSV izlaziti na izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 26. 10. 2019. | Komentara: 0

Sedlarević: Uskoro odluka da li će LSV izlaziti na izbore

NOVI SAD – Predsednica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV još uvek nije donela odluku da li će uopšte i izlaziti na izbore ili će ih bojkovati. Ona je za 021 rekla da će ta odluka biti uskoro doneta.

LSV

- Stranački organi Lige socijaldemokrata Vojvodine još uvek nisu doneli odluku da li ćemo ići u bojkot ili ćemo učestvovati na predstojećim redovnim lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima. Naš gradski odbor, kao i do sada, redovno sprovodi sve svoje aktivnosti i akcije, ali još uvek nemamo odluku o izlasku na izbore, pa samim tim ni ne krećemo sa predizbornim aktivnostima, te nemamo plan kako bismo nastupili na izborima, odnosno da li bismo radili personalnu kampanju ili samu stranačku. Odluka će biti doneta u skorijem periodu, jer su izbori na proleće i trebalo bi krenuti sa aktivnostima u okviru predizborne kampanje, ukoliko se bude izlazilo na izbore - navodi Sedlarević.

 (SzILSV, 26.10.2019)



Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2023. | Komentara: 0

Puna usta praznog patriotizma

Vojvođani LSV poziva nadležne inspekcije da kazne odgovorne u gradu Zrenjaninu zbog nepodobnog načina isticanja državne zastave.
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 11. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Vojvođani su večeras uz ProGlas u Novom Sadu!

Vojvođani 17. decembra na izborima za republički i pokrajinski parlament imaju priliku da se izbore da se glas Vojvodine čuje u naredne četiri godine. Vojvodina može da bude faktor promene. Ali, da bi se glas zaista čuo potrebna je najšira mobilizacija građana.
Odbori LSV | Sreda, 01. 11. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pogodnosti za plaćanje komunalnih usluga za sve građane Srbije!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da odluka da samo građani Beograda imaju privilegiju plaćanja računa na rate i otpisa kamate, dok danas, 1. novembra 2023. godine, svedočimo poskupljenju cene plina za 10% i 8% skupljoj ceni struje, predstavlja duboku nepravdu i stvara ozbiljnu socijalnu i ekonomsku nejednakost. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook