Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 30. 01. 2015. | Komentara: 0

Smeniti nadležne u Vodovodu zbog međunarodne bruke Novog Sada

Novi Sad, 30. januar - Osveštanjem vodovoda Novi Sad je osramoćen pred samim sobom, širom države, a bruka je doživela i međunarodne razmere. Članak u britanskom „Dejli Miroru“ koji je vest o osveštavanju vode u našem gradu uporedio sa epizodom iz legendarne serije „Mućke”, to i dokazuje.
 
LSV
Budući da ni posle deset dana niko nije odgovarao zbog ove bruke, niti je bilo ko od njih, ili iz gradske vlasti, priznao grešku ili to osudio, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva od vladajuće koalicije u Novom Sadu da odgovorni u JKP „Vodovod i kanalizacija” budu smenjeni.
 
Ukoliko to ne bude učinjeno tokom iduće nedelje, biće jasno da nema te štete i sramote koja se ne može naneti Novom Sadu dok se dodaje većina ovoj gradskoj vlasti. U tom slučaju, odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će na narednoj sednici Skupštine grada podneti inicijativu za njihovu smenu, pa neka to onda kažu i građanima u lice.
 
Ovim besmislenim gestom uspeli su da uvrede sve građanke i građanke, bez obzira na to da li su vernici bilo koje veroispovesti ili nisu.
 
Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook