Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Subota, 16. 03. 2013. | Komentara: 0

Aleksandar Kravić na čelu novosadskih ligaša

NOVI SAD - Aleksandar Kravić izabran je većinom glasova za predsednika Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad. Na Izbornoj skupštini GrO, koja je danas održana po 14. put, glasalo je 198 delegata, a Kravićevu kandidaturu podržalo je 174.
Odbori LSV | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

LSV traži odgovornost za oduzimanje mandata odbornicima

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Grada Zrenjanina zatražila je danas odgovornost svih koji su učestvovali u donošenju odluke o oduzimanju mandata ligašu Tiboru Vašu i Goranu Kauriću iz Demokratske stranke, koju je kasnije poništio Upravni sud.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 03. 2013. | Komentara: 0

U Inđiji zloupotrebljeno ime LSV

INĐIJA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Inđija saopštio je danas da prisustvo člana Lige na konferenciji za novinare inđijskog odbora Srpske napredne stranke nije zvaničan stav LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook