Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Četvrtak, 14. 02. 2013. | Komentara: 0

Ni Beograd, ni Novi Sad, već Zrenjanin

ZRENJANIN – Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, mr Vojislav Matić, zahvalio se danas svim zrenjaninskim ligašima i ligašicama na podršci i nesebičnoj pomoći, ističući svoje zadovoljstvo jer može da se pohvali da je deo tima koji je u ovoj predizbornoj kampanji radio isključivo uz pomoć resora iz Zrenjanina.
Odbori LSV | Utorak, 12. 02. 2013. | Komentara: 0

Sudbina Zrenjanina ne sme zadesiti Vojvodinu

NOVI SAD - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine mr Vojislav Matić rekao je danas novinarima da su rezultati koje je LSV ostvarila kroz resore za koje je bila nadležna do majskih izbora najbolji pokazatelj odnosa prema Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Gradonačelnik Pančeva nema legitimitet

NOVI SAD – Šef odborničke grupe pančevačke Skupštine Miloš Veselinov istakao je juče za Radio-televiziju Vojvodine da gradonačelnik Pančeva Svetozar Gavrilović nema podršku Skupštine grada Pančeva i da njegova funkcija nema legitimitet. On je istakao da LSV kao jedino rešenje vidi raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook