Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Četvrtak, 24. 01. 2013. | Komentara: 0

Opštinska vlast u Bečeju nenadležna za decu u Drljanu?!

BEČEJ - Predsedavajuća Saveta za obrazovanje i kulturu Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Vera Guljaš istakla je juče da je Opštinska Uprava Bečej sebe proglasila nenadležnom za obrazovanje i dobrobit svojih najmlađih žitelja.
Odbori LSV | Sreda, 23. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi Sad se voli na mnogo imena

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nikada nije bila protiv ćirilice u Novom Sadu, ali jeste protiv silovanja Novog Sada ćirilicom. Bolje da je sadašnja vlast kupila jedan novi autobus nego što ćirilizuje ove stare.
Odbori LSV | Utorak, 22. 01. 2013. | Komentara: 0

Selektivno poštovanje vojvođanskih simbola u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravila je današnje vraćanje zastave AP Vojvodine na zrenjaninsku Gradsku kuću, ističući da joj je drago da je predsednik Skupštine grada uvideo značaj poštovanja vojvođanskih simbola i održao svoju reč, datu prošle nedelje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook