Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2012. | Komentara: 0

Krivična prijava protiv Lukrecie Ursulesku

ZRENJANIN – Potpredsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin i odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev, potvrdio je danas novinarima da je Lukrecia Ursulesku, odbornica u lokalnom parlamentu koja je svoje mesto osvojila na listi LSV, a onda se proglasila nezavisnom i pružila podršku sadašnjoj većini okupljenoj oko stranaka SNS i SPS, dobila posao u zrenjaninskom JKP "Vodovod i kanalizacija".
Odbori LSV | Subota, 29. 09. 2012. | Komentara: 0

Vladajuća koalicija u Zrenjaninu bez većine?

ZRENJANIN – Treća sednica Skupštine Grada Zrenjanina, koja je bila zakazana za petak, zbog nedostatka kvoruma odložena je za 5. oktobar, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskom parlamentu Aleksandar Marton, ocenio je za list Danas da očigledno nešto ne štima u vladajućoj koaliciji.
Odbori LSV | Utorak, 25. 09. 2012. | Komentara: 0

LSV piše OEBS-u zbog stanja u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina i potpredsednik stranke Aleksandar Marton, saopštio je danas novinarima da je odbornička grupa LSV odlučila da ne učestvuje na sednici zrenjaninske Skupštine, zakazane za 28. septembar.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook