Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Sreda, 19. 09. 2012. | Komentara: 0

Sprečiti politički cirkus na lokalu

ZRENJNANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu apelovala je danas na predsednika Skupštine Republike Srbije Nebojšu Stefanovića, nakon njegovih izjava u medijima da će možda biti izmenjen izborni sistem tako da se onemogući trgovina odborničkim mandatima, da utiče na stranku, čiji je i sam predstavnik, u Zrenjaninu da bude dosledna njegovim rečima i stavovima koji se plasiraju javnosti.
Odbori LSV | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Osuda grafita mržnje u Vršcu

VRŠAC – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac najoštrije osuđuje pojavu grafita mržnje napisanog na prostorijama rumunskog udruženja i srpsko-rumunske Televizije Victoria.
Odbori LSV | Utorak, 11. 09. 2012. | Komentara: 0

Liga ne odustaje od pune plate za trudnice

ZRENJANIN - Član Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i odbornik u gradskoj Skupštini Predrag Perkić najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će odbornička grupa LSV ponoviti svoj zahtev da trudnice u zrenjaninskoj opštini dobijaju pun iznos zarade.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook