Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Ponovo kršeni zakoni u zrenjaninskoj skupštini

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i bivši predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton upozorio je funkcionere koji su sada na pozicijama u lokalnoj samoupravi Zrenjanina da nezakonitostima ne mogu daleko dogurati.
Odbori LSV | Sreda, 22. 08. 2012. | Komentara: 0

Marton započinje susret sa Zrenjanincima

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton započinje susrete sa građanima. Prvi susret biće održan u sredu, 29. avgusta 2012. godine u prostorijama Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17/5, u terminu 10 do 12 sati.
Odbori LSV | Utorak, 21. 08. 2012. | Komentara: 0

Sednica Skupštine grada Zrenjanina bez odbornika LSV

ZRENJANIN – Odbornice i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina neće prisustvovati današnjoj sednici zrenjaninskog parlamenta istakao je na jutrošnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook