Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 12. 2017. | Komentara: 0

Šta je sa kikindskom pijacom, fabrikom vode, igralištem?

KIKINDA - U informatoru o stvarima koje je gradska vlast uradila za četiri godine, nedostaju stvari koje su Kikindi preko potrebne - izgradnja gradske pijace, rekonstrukcija dečjeg igrališta u Železničkom novom redu, izgradnja fabrike vode, rekao je na konferenciji za novinare potpredsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Svetislav Zorić.

LSV
 
Zorić je istakao da se izgradnja gradske pijace svake godine planira budžetom, ali se u rebalansu ta sredstva izbacuju. Kako je napomenuo, Železnički novi red zaslužuje da ima novo igralište, jer u tom delu Kikinde ima mnogo dece a trenutno igralište je prava kaljuga i sramota je da se deca tamo igraju.
 
- Ono čime mogu da se ponose, to sam isto mogao da očekujem od ovih 100 slika, to je miting Srpske napredne stranke u Subotici, Senti i Novom Sadu gde je kompletna lokalna samouprava (Kikinde) bila prisutna, gde je kompletno javno preduzeće bilo prisutno i grad bio paralisan tog dana jer, naravno, nismo imali nikakvu administraciju – zaključio je Zorić.
 (BILSV, 20.12.2017)



Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook