Odbori LSV

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Odbori LSV | Petak, 30. 09. 2016. | Komentara: 0

Pustinja u ravnici zbog "Beograda na vodi"

Svakodnevica nas uči da ekonomskom ponižavanju Vojvodine nema kraja. Bojim se da će se propadanje naše Pokrajine nastaviti, a da će posledice po naše građane biti veoma loše, istakao je u autorskom tekstu za list Danas odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Utorak, 27. 09. 2016. | Komentara: 0

Ojačati lokalnu i pokrajinsku vlast

ZRENJANIN –  Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedavna najava izmene Zakona o finanansiranju lokalnih samouprava, kojom bi se omogućilo da prihodi od poreza na zarade u većoj meri ostaju u republičkom Budžetu još je jedan atak na, ionako, slabašnu lokalnu samoupravu u Republici Srbiji, istakao je odbornik  Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanin Aleksandar Marton. On je na konferenciji za novinare ocenio da ta najava predstavlja još jednu kocku u mozaiku stroge centralizacije koja apsolutno dominira našom državom.
Odbori LSV | Petak, 23. 09. 2016. | Komentara: 0

Rebalans budžeta omogućava prečistač otpadnih voda u Novom Sadu

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada mr Maja Sedlarević istakla je, kao jednu od važnih kapitalnih investicija, da će nakon rebalansa budžeta velika sredstva biti uložena u JKP „Vodovod i kanalizaciju“, a građani i građanke će dobiti prečistač otpadnih voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 22. 09. 2016. | Komentara: 0

Centralni gradski prečistač mogao bi biti gotov do 2022. godine

NOVI SAD - Na čelu JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 11. jula je Gvozden Perković (LSV). Kaže da je zadovoljan stanjem u kom je zatekao preduzeće nakon smene njegovog prethodnika jer je to sistem koji zahteva stabilnu organizaciju rada s obzirom na to da mnogo ljudi zavisi od njih. Perković u intervjuu za NS reporter tvrdi da mu je na prvom mestu da sistem rada poboljša i unapredi za svog mandata i da neće biti otpuštanja zaposlenih na osnovu revanšizma i partijske pripadnosti.
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2016. | Komentara: 0

Sa posebnom pažnjom pratićemo ispunjenje obećanja zrenjaninskog SPS-a

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin ocenio je danas da je, napokon, završeno konstituisanje lokalne vlasti koju čine SNS, SVM i SPS, te poručio zrenjaninskom odboru SPS da će sa posebnom pažnjom pratiti ispunjavanje njihovih predizbornih obećanja.
Odbori LSV | Petak, 16. 09. 2016. | Komentara: 0

Novosadski funkcioneri da se pridržavaju Etičkog kodeksa ponašanja

NOVI SAD - Novosadski funkcioneri uskoro će potpisati izjave da će svoj posao obavljati moralno, na šta ih obavezuje Etički kodeks ponašanja funkcionera, usvojen 2004. godine, a u primeni u svakoj lokalnoj samoupravi. Njihov rad pratiće Savet za praćenje primene etičkog kodeksa, koji je danas održao konstitutivnu sednicu, a predsednica Saveta Maja Sedlarević kaže za 021 je uloga ovog radnog tela da prati rad funkcionera i izveštava kada dođe od kršenja etičkog kodeksa.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook