Svastike uklanja LSV, dok se gradonačelnik samo zgražava

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 21. 01. 2017. | Komentara: 0

Svastike uklanja LSV, dok se gradonačelnik samo zgražava

Pančevo, 21. januar 2017 - Antifašizam je jedna od temeljnih vrednosti na kojima počiva moderan svet. To su potvrdili  članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koji su za razliku od gradske vlasti pokrenuli konkretnu akciju kako bi pokazali da je nije prihvatljivo žigosanje građana na osnovu verske, nacionalne ili drugo pripadnosti.

LSV

LSV je danas organizovala uklanjanje nacističkih obeležja sa kuće porodice Klajn.

Odbornik LSV u Skupštini grada Pančeva Vladan Keljević, osudio je vandalsko ponašanje ekstremista i istakao da je nedopustivo što je gradaka vlast samo deklarativno osudila ovaj čin, ali nije preduzela ništa da se uklone neprimereni grafiti.

Keljević je ukazao da gradski oci vrlo često ističu kako je bogatsvo Pančeva u različitosti, multietničnosti i multikulturalnosti, ali je to samo deo svečanih govora, jer kad se desi nešto ovako, nema nigde nikoga. Grad nije preduzeo ništa, što je potpuno nedopustivo.

Pančevo pripada svim dobrim ljudima i na svaki oblik raspirivanja verske i nacionalne mržnje treba hitno reagovati.

Pančevački LSV još jednom poziva nadležne organe da što pre otkriju počionioce ovog nemilog događaja i pruže zaštitu porodici Klajn.



Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine





Odbori LSV | Utorak, 15. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast šampion u uvođenju novih nameta za građane

Zrenjaninska naprednjačka vlast ne prestaje da nas iznenađuje kreativnošću koju pokazuje u izmišljanju novih načina da poveća namete građanima, saopštila je danas odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 07. 10. 2019. | Komentara: 0

Članovi Izvršnog odbora LSV Zrenjanin zahtevaju rešavanje problema kafilerije

Članovi i članice Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin otišli su do kafilerije da izraze svoje nezadovoljstvo zbog širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“ i iskažu stav da se problem mora bez odlaganja rešiti.
Odbori LSV | Nedelja, 06. 10. 2019. | Komentara: 0

Marton: Gradska vlast da se već jednom uozbilji

Smatramo da nije dobro što vladajuća većina i dalje nastavlja sa starom praksom odbijanja svakog našeg predloga. Za dva do tri meseca će se te iste tačke naći na dnevnom redu, jer su to životni problemi naših sugrađana koji moraju da se rešavaju – izjavio je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook