Svastike uklanja LSV, dok se gradonačelnik samo zgražava

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 21. 01. 2017. | Komentara: 0

Svastike uklanja LSV, dok se gradonačelnik samo zgražava

Pančevo, 21. januar 2017 - Antifašizam je jedna od temeljnih vrednosti na kojima počiva moderan svet. To su potvrdili  članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, koji su za razliku od gradske vlasti pokrenuli konkretnu akciju kako bi pokazali da je nije prihvatljivo žigosanje građana na osnovu verske, nacionalne ili drugo pripadnosti.

LSV

LSV je danas organizovala uklanjanje nacističkih obeležja sa kuće porodice Klajn.

Odbornik LSV u Skupštini grada Pančeva Vladan Keljević, osudio je vandalsko ponašanje ekstremista i istakao da je nedopustivo što je gradaka vlast samo deklarativno osudila ovaj čin, ali nije preduzela ništa da se uklone neprimereni grafiti.

Keljević je ukazao da gradski oci vrlo često ističu kako je bogatsvo Pančeva u različitosti, multietničnosti i multikulturalnosti, ali je to samo deo svečanih govora, jer kad se desi nešto ovako, nema nigde nikoga. Grad nije preduzeo ništa, što je potpuno nedopustivo.

Pančevo pripada svim dobrim ljudima i na svaki oblik raspirivanja verske i nacionalne mržnje treba hitno reagovati.

Pančevački LSV još jednom poziva nadležne organe da što pre otkriju počionioce ovog nemilog događaja i pruže zaštitu porodici Klajn.Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Odbori LSV | Ponedeljak, 24. 02. 2020. | Komentara: 0

Paori i dalje veoma nisko na listi prioriteta zrenjaninske vlasti

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo saopštio je danas da LSV najoštrije osuđuje ignorantski i ponižavajući odnos kakav naprednjačka većina pokazuje prema poljoprivrednicima. 
Odbori LSV | Petak, 21. 02. 2020. | Komentara: 0

Bokan je granica koju nećemo preći

Na pitanje da li će LSV nastaviti saradnju sa naprednjacima u Novom Sadu ukoliko Tomislav Bokan izađe na izbore na zajedničkoj listi sa SNS, predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je za 021.rs da je LSV po tom pitanju bila više nego jasna.
Odbori LSV | Utorak, 18. 02. 2020. | Komentara: 0

Samo Vojvođanski front Srbiju spasava

Pre brojnih odgovora na pitanje zašto Vojvođanski front, najpre podsećanje šta je on. Vojvođanski front je grupa političkih partija, organizacija i pojedinaca koja za cilj ima odbranu i zaštitu Vojvodine, njenih građana i dobara. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook