Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 04. 2018. | Komentara: 0

Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio napad na glavnog i odgovornog urednika lista „Zrenjanin“.

lsv

- Napad na novinara je udar na pravo čoveka da slobodno govori i piše, na osnovna ljudska prava. Posebno zabrinjava ukoliko je tačno da je napad počinio narodni poslanik i predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, kao što se u javnosti spekuliše – navedeno je u današnjem saopštenju LSV Zrenjanin.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra nedopustivim ograničavanje slobode govora i zavođenje vladavine straha u Zrenjaninu.

- Ovo nije samo atak na jednog čoveka, ovo je pokušaj da se kod građana izazove strah i zatvore usta pred bahatošću, bezobrazlukom, vladavinom nesposobnih. Zato tražimo odgovornost za učinjeno, koja će predstavljati primer da funkcionerima nije dopušteno da povređuju ljude i njihovo dostojanstvo – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 02.04.2018)



Odbori LSV | Četvrtak, 27. 12. 2012. | Komentara: 0

Pomen vojvodi Šupljikcu

PANČEVO – Povodom 164 godine od smrti prvog velikog vojvode Srema, Banata, Bačke i Baranje, Stevana Šupljikca danas, 27. decembra, u organizaciji GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo položen je venac na spomenik vojvodi Šupljikcu na platou ispred pančevačke bolnice.
Odbori LSV | Sreda, 26. 12. 2012. | Komentara: 0

Toplani više za marketing nego Zelenilu za subvencije

NOVI SAD – Savet za komunalne poslove Skupštine grada usvojio je bez otvaranja rasprave, programe poslovanja i investicionih ulaganja komunalnih preduzeća za dogodine, ZIG-a, „Vodovoda i kanalizacije”, „Novosadske toplane”,  „Čistoće”, „Tržnice , „Gradskog zelenila”, „Lisja”, „Informatike”, Gradskog saobraajnog preduzeća „Novi Sad”, „Puta” i „Parking servisa”.
Odbori LSV | Utorak, 25. 12. 2012. | Komentara: 0

Krivične prijave zbog oduzimanja odborničkih mandata

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš, najavio je na današnjoj konferenciji za novinare da će podneti krivične prijave protiv pojedinaca koji su, kako je rekao, po funkciji odgovorni za otimanje odborničkih mandata u Skupštini grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook