Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 04. 2018. | Komentara: 0

Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio napad na glavnog i odgovornog urednika lista „Zrenjanin“.

lsv

- Napad na novinara je udar na pravo čoveka da slobodno govori i piše, na osnovna ljudska prava. Posebno zabrinjava ukoliko je tačno da je napad počinio narodni poslanik i predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, kao što se u javnosti spekuliše – navedeno je u današnjem saopštenju LSV Zrenjanin.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra nedopustivim ograničavanje slobode govora i zavođenje vladavine straha u Zrenjaninu.

- Ovo nije samo atak na jednog čoveka, ovo je pokušaj da se kod građana izazove strah i zatvore usta pred bahatošću, bezobrazlukom, vladavinom nesposobnih. Zato tražimo odgovornost za učinjeno, koja će predstavljati primer da funkcionerima nije dopušteno da povređuju ljude i njihovo dostojanstvo – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 02.04.2018)



Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Vaš: U Zrenjaninu je na delu političko nasilje

ZRENJANIN – Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Tibor Vaš ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je u Zrenjaninu na delu političko nasilje i pozvao nadležne institucije da pravovremeno reaguju i spreče nezakonito delovanje zrenjaninske Skupštine.
Odbori LSV | Utorak, 18. 12. 2012. | Komentara: 0

Paketići za sve mališane u vrtićima

KIKINDA – Sva deca iz Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ njih 1.550, dobiće naredne sedmice besplatne novogodišnje paketiće sa „Banini“ slatkišima. Predškolska ustanova izdvojila je za ovu lepu akciju 500 hiljada dinara iz sopstvenih sredstava.
Odbori LSV | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 0

Napad na prostorije LSV u Čoki

ČOKA – Tokom protekle noći napadnute su prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Čoki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook