Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 04. 2018. | Komentara: 0

Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio napad na glavnog i odgovornog urednika lista „Zrenjanin“.

lsv

- Napad na novinara je udar na pravo čoveka da slobodno govori i piše, na osnovna ljudska prava. Posebno zabrinjava ukoliko je tačno da je napad počinio narodni poslanik i predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, kao što se u javnosti spekuliše – navedeno je u današnjem saopštenju LSV Zrenjanin.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra nedopustivim ograničavanje slobode govora i zavođenje vladavine straha u Zrenjaninu.

- Ovo nije samo atak na jednog čoveka, ovo je pokušaj da se kod građana izazove strah i zatvore usta pred bahatošću, bezobrazlukom, vladavinom nesposobnih. Zato tražimo odgovornost za učinjeno, koja će predstavljati primer da funkcionerima nije dopušteno da povređuju ljude i njihovo dostojanstvo – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 02.04.2018)



Odbori LSV | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 0

Napad na prostorije LSV u Čoki

ČOKA – Tokom protekle noći napadnute su prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Čoki.
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju nekoordinisana i nejedinstvena

BEČEJ - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je danas lokalnu vlast ko će preuzeti odgovornost zbog neosnovane i brzoplete izjave novinarima o proglašenju vanrednog stanja.
Odbori LSV | Četvrtak, 13. 12. 2012. | Komentara: 0

Otvoreno pismo Vučeviću i Seviću zbog Elektrovojvodine

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je danas pismo gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i predsedniku Skupštine grada Novog Sada Siniši Seviću u kom ih poziva da hitno sazovu sednica Skupštine na kojoj će se odbornici upoznati sa problemom oduzimanja imovine Elektrovojvodine zbog čega će budžet Novog Sada biti oštećen.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook