Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 04. 2018. | Komentara: 0

Tolerisanje napada na novinara je uvod u strahovladu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije je osudio napad na glavnog i odgovornog urednika lista „Zrenjanin“.

lsv

- Napad na novinara je udar na pravo čoveka da slobodno govori i piše, na osnovna ljudska prava. Posebno zabrinjava ukoliko je tačno da je napad počinio narodni poslanik i predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije, kao što se u javnosti spekuliše – navedeno je u današnjem saopštenju LSV Zrenjanin.

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra nedopustivim ograničavanje slobode govora i zavođenje vladavine straha u Zrenjaninu.

- Ovo nije samo atak na jednog čoveka, ovo je pokušaj da se kod građana izazove strah i zatvore usta pred bahatošću, bezobrazlukom, vladavinom nesposobnih. Zato tražimo odgovornost za učinjeno, koja će predstavljati primer da funkcionerima nije dopušteno da povređuju ljude i njihovo dostojanstvo – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Zrenjanin.

(BILSV, 02.04.2018)



Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook