Tomaševac pobednik

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 06. 2011. | Komentara: 0

Tomaševac pobednik

LSV ZrenjaninZRENJANIN - GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je drugi po redu "Ligaški kotlić", takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na kojem je svoje kuvarsko umeće odmerilo 40 ekipa sa 130 kuvara i oko 350 učesnika. Pored ekipa Mesnih odbora Lige učestvovale su i gostujuće ekipe.

Takmičenje je održano u bašti restorana Evropa, koji je i ove godine izašao u susret organizatorima i ustupio prostor za održavanje ove manifestacije. Petočlani žiri koji su činili Aleksandar Marton, Dragan Nedeljkov, Milan Obradović, Nataša Lalić i Adam Paljov odlučio je da prvo mesto zauzme ekipa Tomaševca, druga je bila ekipa iz Mužlje, dok je treću poziciju zauzelo Zeleno Polje.

- Ova pobeda je nastavak uspeha koje poslednjih meseci postiže MO LSV Tomaševac i veoma smo srećni i ponosni što je naša ekipa bila najbolja u oštroj konkurenciji. Trudićemo se da postižemo dobre rezultate i u drugim oblastima našeg rada - istakao je Aleksandar Rudić, član MO LSV Tomaševac, koji je zakuvao pobedničku riblju čorbu.

(BILSV, 21. 06. 2011.)




Odbori LSV | Subota, 07. 04. 2012. | Komentara: 0

Predstavljeni programi kandidata LSV

SRPSKI ITEBEJ/TORAK – Akcija predstavljanja kandidata za odbornike Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Žitište, kao i kandidata za poslanice u Skupštini AP Vojvodine organizovana je danas u Srpskom Itebeju.
Odbori LSV | Subota, 07. 04. 2012. | Komentara: 0

Predstojeći izbori prekretnica za Vojvođane

ŽITIŠTE – Iako Liga socijaldemokrata Vojvodine u aktuelnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije ima svega pet poslanika, oni su svojim zalaganjem uspeli da za Vojvodinu izbore niz pogodnosti, istakao je na trbini održanoj preksinoć u Žitištu zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.
Odbori LSV | Subota, 07. 04. 2012. | Komentara: 0

Bezbednost Zrenjaninki i Zrenjaninaca na prvom mestu

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu  Aleksandar Marton, razgovarao je danas sa stanovnicima gradske Mesne zajednice „Dositej Obradović“ i tom prilikom apelovao na nadležne da se obrati veća pažnja na problem nedostatka bezbednosti, kako u ovom, tako i u svim ostalim delovima grada i naseljenih mesta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook