Tragična priča o zrenjaninskoj vodi se nastavlja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 13. 03. 2018. | Komentara: 0

Tragična priča o zrenjaninskoj vodi se nastavlja

Zrenjanin, 13. mart 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine podseća da su zrenjaninski naprednjaci još pre šest godina obećali brzo rešavanje problema pijaće nove. Nažalost, ni 2018. godine ovaj problem nije rešen.

LSV

Svedoci smo nestručnosti, nemara i bahatosti u procesu rešavanja problema pijaće vode.

Oni koji su zaduženi za poštovanje zakona, zaboravili su da pročitaju zakone, pa postrojenje za preradu vode ne može da bude pušteno u rad.

Javnost postavlja pitanje, da li je to učinjeno slučajno ili sa namerom? Od obećanja o besplatnoj fabrici vode došlo se do milionskih troškova i do cifre od  8 miliona evra koje grad mora da plati kompaniji ''Zillio''.

Građani Zrenjanina će po svemu sudeći posle ovakvih poduhvata lokalnih vlasti plaćati najskuplju vodu u Srbiji.

Ovaj nemar odgovornih najviše će osetiti građanke i građani Zrenjanina. Tradicionalno!

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da se odbornici Skupštine grada Zrenjanina upoznaju sa svim novonastalim detaljima u procesu rešavanja problema pijaće vode.

Javnost ima pravo da zna!

Aleksandar Marton
odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini grada Zrenjanina



Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.
Odbori LSV | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV zahteva javnu raspravu o budžetu grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Radovana Bulajića i gradonačelnika grada Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se Nacrt Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2013. godinu stavi na javnu raspravu i da se prekine sa praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki Zrenjanina donose nenajavljeno i pod velom tajnosti – saopštila je danas Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 11. 2012. | Komentara: 0

Izazovi vođenja u obrazovanju

KIKINDA/SARAJEVO – Direktor Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, Tomislav Bartolić, inače član Gradskog odbora LSV Kikinda i predsednik Saveta za sport LSV sa još 15 kolega, prisustvovao je u Sarajevu na prvoj regionalnoj konferenciji direktora osnovnih i srednjih škola jugoistočne Evrope sa temom „Izazovi vođenja“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook