Trajno registrovati traktore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

Trajno registrovati traktore

BAČKA TOPOLA – Na teritoriji bačkotopolske opštine podršku inicijativi akcije Lige socijademokrata Vojvodine o izmeni Zakona o bezbednosti saobraćaja kojom se ukida obavezna godišnja registracija poljoprivrednih mašina i ona zamenjuje trajnom registracijom, dalo je više od 850 građanki i građana, istaknuto je danas na konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.

Bačka Topola press

Medijima su se obratili predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj i poljoprivredni proizvođač i predsednik Mesne organizacije LSV Gornja Rogatica Tomislav Mačai, koji su, između ostalog istakli da je više od 30.000 građanki i građana Vojvodine dalo svoj potpis podrške za tu inicijativu, i time omogućilo njeno uspešno sporovođenje.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Dovršiti započeto u Lukinom Selu

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton i član Gradskog veća Tibor Vaš, posetili su danas najmanje naseljeno mesto na teritoriji Grada Zrenjanina, Lukino Selo. Iako prema poslednjem popisu u njemu živi svega 495 stanovnika, Lukino Selo je, nakon izgradnje magistralnog puta ka Mužlji, postalo gotovo prigradsko naselje, što je konstatovao danas i predsednik zrenjaninske Skupštine.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook