Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 08. 08. 2018. | Komentara: 0

Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

Zrenjanin, 08. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje na veliku opasnost od rupa na kolovozu, koje su se poslednjih dana pojavile na saobraćajnicama u samom gradu Zrenjaninu. Krateri na saobraćajnicama u zrenjaninskim naseljima Mala Amerika i Šumica ugrozili su sigurnost učesnika u saobraćaja.

LSV

Tražimo odgovore od nadležnih!

Zašto su se pojavili krateri na putevima? Šta će lokalna samouprava učiniti da se ova pojava spreči, a nastala šteta sanira?

Postoji opravdana bojazan da će se ovakve pojave ponovo dešavati, a pošto se dešavaju na  saobraćajnicama i javnim površinama, posledice mogu biti katastrofalne.

Bezbednost građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira na hitnoj reakciji vlasti!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
 Zrenjanin



Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Bečeju rasipa pare iz budžeta opštine

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upozorava lokalnu vlast u Bečeju, da budžet opštine koriste za opšte dobro i za podizanja standarda  Bečejki i Bečejaca, a ne da se koriste metodama starih Rimljana „dajte ljudima hleba i igara” .
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 12. 2012. | Komentara: 0

Osnivanje medijskog centra važnije od standarda građana

NOVI SAD – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej upitao je opštinsku vlast da li je osnivanje medijskog centra, koji bi kontrolisala lokalna vlast, bitnija od podizanja standarda Bečejkama i Bečejcima i očuvanja PIK-a, te da li lokalna vlast namerava da grubo prekrši Zakon o informisanju Republike Srbije.
Odbori LSV | Petak, 07. 12. 2012. | Komentara: 0

LSV zahteva javnu raspravu o budžetu grada Zrenjanina

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu zahteva od predsednika Skupštine grada Zrenjanina Radovana Bulajića i gradonačelnika grada Zrenjanina Ivana Bošnjaka da se Nacrt Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2013. godinu stavi na javnu raspravu i da se prekine sa praksom sadašnje vlasti da se odluke koje se tiču svih građana i građanki Zrenjanina donose nenajavljeno i pod velom tajnosti – saopštila je danas Odbornička grupa LSV u zrenjaninskoj Skupštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook