Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 08. 08. 2018. | Komentara: 0

Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

Zrenjanin, 08. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje na veliku opasnost od rupa na kolovozu, koje su se poslednjih dana pojavile na saobraćajnicama u samom gradu Zrenjaninu. Krateri na saobraćajnicama u zrenjaninskim naseljima Mala Amerika i Šumica ugrozili su sigurnost učesnika u saobraćaja.

LSV

Tražimo odgovore od nadležnih!

Zašto su se pojavili krateri na putevima? Šta će lokalna samouprava učiniti da se ova pojava spreči, a nastala šteta sanira?

Postoji opravdana bojazan da će se ovakve pojave ponovo dešavati, a pošto se dešavaju na  saobraćajnicama i javnim površinama, posledice mogu biti katastrofalne.

Bezbednost građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira na hitnoj reakciji vlasti!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
 Zrenjanin



Odbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Tolerancijom do boljeg života u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je u subotu akcije na dve lokacije u gradu povodom Međunarodnog dana tolerancije, ukazujući sugrađanima tom prilikom na značaj tolerancije i suživota za miran i kvalitetan život građanki i građana Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

Liga traži odgovore od zrenjaninskih čelnika

ZRENJANIN – Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin pozdravlja odluku da se uradi revizija započetih i najavljenih investicija u gradu Zrenjaninu i ispitaju mogućnosti za započinjanje novih, navedeno je u dopisu koji je GrO LSV Zrenjanin danas uputio gradskim čelnicima.
Odbori LSV | Sreda, 14. 11. 2012. | Komentara: 0

Novi vandalizam u Pančevu

Tokom protekle noći ponovo je skinuta zastava AP Vojvodine sa jarbola na visini od sedam metara.
Ligašice i ligaši u Pančevu su 27. oktobra protestvovali ispred Policijske uprave jer tokom tri godine nisu pronađeni počinioci nijednog od trinaest napada na LSV u ovom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook