Tražimo odgovore - pokažite da poštujete javnost rada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 09. 2018. | Komentara: 0

Tražimo odgovore - pokažite da poštujete javnost rada

Zrenjanin, 30. septembar 2018 - Zrenjaninske ligašice i ligaše je obradovala vest da je gradu Zrenjaninu dodeljeno priznanje za doprinos afirmisanju prava javnosti da zna u kategoriji lokalnih organa javne vlasti. 

Nadamo se da će lepih vesti i nagrada biti i ubuduće.

LSV

Pošto smo, očito, bili nedovoljno dobro upoznati sa visokim nivoom transparentnosti u radu zrenjaninskih vlasti, ovom prilikom čestitamo vladajućim strukturama i nadamo se da će i ubuduće raditi ovako kvalitetno.

Sigurni smo da će gradska administracija, a u skaladu sa dobijenom nagradom, u najskorijem roku odgovoriti na pitanja koja muče naše sugrađane. 

Godinama nismo u prilici da saznamo tačan datum kada će nam gradska vlast isporučiti, u više navrata obećanu, pijaću vodu. Ne znamo ni koliko je naših sugrađana zaposleno, kao ni kada će biti završena obilaznica oko grada. Da li će svi poljoprivrednici moći da dobiju poljoprivredno zemljište u zakup ili samo partijski funkcioneri i stranci? Zašto se ne preduzima ništa povodom smrada koji se širi iz kafilerije je, takođe, pitanje na koje bi građani voleli da čuju odgovor.

Sada, kada znamo da je naša gradska administracija nagrađena zbog rezultata u oblasti transparentnosti rada, sigurni smo da ćemo odgovore na ova pitanja dobiti vrlo brzo. A sve dok ih ne dobijemo mi ćemo vas na njih podsećati, jer građani imaju pravo da znaju!


Predsednik 
Gradskog odbora LSV Zrenjanin
Bojan Kostreš



Odbori LSV | Petak, 19. 10. 2012. | Komentara: 0

Diskutabilna odluka Ustavnog suda Srbije

ZRENJANIN – Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Nataša Lalić  ocenila je da je odluka Ustavnog suda Srbije o neustavnosti određenih odredbi Zakona o nadležnosti Vojvodine u fokusu javnosti jer se tiče direktno života građanki i građana Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2012. | Komentara: 1

U Pančevu uklonjena vojvođanska zastava

PANČEVO – Sa jarbola javnog preduzeća “Autotransport Pančevo” (ATP), očigledno po sopstvenom nahođenju njihovih novoizabranih partokratskih uprava, pre nekoliko dana uklonjena je zastava AP Vojvodine, upozorio je danas na konferenciji za novinare predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u lokalnom parlamentu Miloš Veselinov.
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2012. | Komentara: 0

Krivična prijava protiv Lukrecie Ursulesku

ZRENJANIN – Potpredsednik Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin i odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev, potvrdio je danas novinarima da je Lukrecia Ursulesku, odbornica u lokalnom parlamentu koja je svoje mesto osvojila na listi LSV, a onda se proglasila nezavisnom i pružila podršku sadašnjoj većini okupljenoj oko stranaka SNS i SPS, dobila posao u zrenjaninskom JKP "Vodovod i kanalizacija".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook