Tražimo odgovornost za duple poreze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.

Aleksandra Jerkov

Takođe, smatramo da izvinjenje člana Gradskog veća građanima nije dovoljno, jer građani nisu dužni da svoje vreme i novac troše zbog greške Poreske uprave ili bilo koga drugog.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da se pronađu i kazne odgovorni i u gradskoj administraciji i u Poreskoj upravi, pošto su građani zbog ove greške sada primorani da plaćaju 320 dinara po žalbi da bi se greška ispravila, a pritom i satima čekaju u redu.

Želimo da verujemo da u pitanju jeste propust, a ne pokušaj da se putem naplate taksi zaradi novac, a najbolji pokazatelj da se zaista radi o grešci jeste kažnjavanje i utvrđivanje odgovornosti onih koji su taj propust učinili.


Potpredsednica Gradskog odbora LSV Novi Sad
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook