Tražimo odgovornost za duple poreze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.

Aleksandra Jerkov

Takođe, smatramo da izvinjenje člana Gradskog veća građanima nije dovoljno, jer građani nisu dužni da svoje vreme i novac troše zbog greške Poreske uprave ili bilo koga drugog.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da se pronađu i kazne odgovorni i u gradskoj administraciji i u Poreskoj upravi, pošto su građani zbog ove greške sada primorani da plaćaju 320 dinara po žalbi da bi se greška ispravila, a pritom i satima čekaju u redu.

Želimo da verujemo da u pitanju jeste propust, a ne pokušaj da se putem naplate taksi zaradi novac, a najbolji pokazatelj da se zaista radi o grešci jeste kažnjavanje i utvrđivanje odgovornosti onih koji su taj propust učinili.


Potpredsednica Gradskog odbora LSV Novi Sad
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Šarena jaja za najmlađe

VRŠAC – Vršački ligaši danas su najmlađim sugrađanima delili jaja i balone povodom predstojećeg hrišćanskog praznika Uskrsa.
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Predstavljen program LSV

BELA CRKVA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva organizovao je u danas izuzetno uspešnu promotivno predizbornu akciju tokom koje su sugrađani imali prilike da porazgovaraju sa kandidatkinjom za pokrajinsku poslanicu na većinskoj listi Sandru Ristić.
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook