Tražimo odgovornost za duple poreze

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 23. 12. 2011. | Komentara: 0

Tražimo odgovornost za duple poreze

Novi Sad, 23. decembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da Poreska uprava, koja je greškom poslala građanima Novog Sada rešenja da plate duple poreze na imovinu i poreze na nepostojeću imovinu, sada još i zaradi na svojoj grešci.

Aleksandra Jerkov

Takođe, smatramo da izvinjenje člana Gradskog veća građanima nije dovoljno, jer građani nisu dužni da svoje vreme i novac troše zbog greške Poreske uprave ili bilo koga drugog.

Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da se pronađu i kazne odgovorni i u gradskoj administraciji i u Poreskoj upravi, pošto su građani zbog ove greške sada primorani da plaćaju 320 dinara po žalbi da bi se greška ispravila, a pritom i satima čekaju u redu.

Želimo da verujemo da u pitanju jeste propust, a ne pokušaj da se putem naplate taksi zaradi novac, a najbolji pokazatelj da se zaista radi o grešci jeste kažnjavanje i utvrđivanje odgovornosti onih koji su taj propust učinili.


Potpredsednica Gradskog odbora LSV Novi Sad
Aleksandra Jerkov



Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Dugogodišnja borba za Vojvodinu

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka organizovao je sinoć u Pivnicama predizbornu tribinu na kojoj su pred oko 150 meštanki i meštana govorili predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev, predsednik OO LSV Bačka Palanka Vladimir Trkulja i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sitemu Boban Orelj.
Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Akcija "Budi deo naše kuće"

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su danas akciju u centru grada, u okviru koje je direktor Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ i kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu mr Vladimir Vasiljev, razgovarao sa sugrađankama i sugrađanima o najvećim problemima u gradu i odgovarao na njihova pitanja.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook