Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

Zrenjanin, 13. april 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika lokalne vlasti da momentalno počnu da svakodnevno obaveštavaju građana Zrenjanina o broju zaraženih i zbrinutih sugrađana i stanju u našem gradu usled pojave korona virusa. 

LSV

Smatramo da građani Zrenjanina moraju biti pravovremeno informisani od strane stručnih medicinskih lica iz Gradskog kriznog štaba. Blagovremene informacije i uputstva će građanima omogućiti da deluju na najbolji mogući način u datim okolnostima.

Gradski krizni štab ne uliva poverenje građanima jer je došao u situaciju da bude zatvoren u samoizolaciju na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom i pomoćnicima gradonačelnika. Ali ako su u izolaciji, to ne znači da su izolovani od svog posla - da rešavaju potrebe i probleme građana.

Zato od Gradskog kriznog štaba tražimo da obezbede svim zdravstvenim i komunalnim radnicima neophodnu zaštitnu opremu kako bi ostali zaštićeni i sačuvali svoje i živote svih nas. Zaista je neophodno olakšati tim ljudima koji se svakodnevno bore za sve nas rizikujući svoje zdravlje, tako što će im se obezbediti svi potrebni uslovi. Takođe, tražimo da nas redovno izveštavaju o komunalnom stanju grada, snabdevenosti i radnom vremenu prodavnica i funkcionisanju svih potrebnih službi.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine pozivaju gradske čelnike da pokažu odgovornost i obrate pažnju na potrebe građana u ovim teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa.  

Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin 
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook