Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

Zrenjanin, 13. april 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika lokalne vlasti da momentalno počnu da svakodnevno obaveštavaju građana Zrenjanina o broju zaraženih i zbrinutih sugrađana i stanju u našem gradu usled pojave korona virusa. 

LSV

Smatramo da građani Zrenjanina moraju biti pravovremeno informisani od strane stručnih medicinskih lica iz Gradskog kriznog štaba. Blagovremene informacije i uputstva će građanima omogućiti da deluju na najbolji mogući način u datim okolnostima.

Gradski krizni štab ne uliva poverenje građanima jer je došao u situaciju da bude zatvoren u samoizolaciju na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom i pomoćnicima gradonačelnika. Ali ako su u izolaciji, to ne znači da su izolovani od svog posla - da rešavaju potrebe i probleme građana.

Zato od Gradskog kriznog štaba tražimo da obezbede svim zdravstvenim i komunalnim radnicima neophodnu zaštitnu opremu kako bi ostali zaštićeni i sačuvali svoje i živote svih nas. Zaista je neophodno olakšati tim ljudima koji se svakodnevno bore za sve nas rizikujući svoje zdravlje, tako što će im se obezbediti svi potrebni uslovi. Takođe, tražimo da nas redovno izveštavaju o komunalnom stanju grada, snabdevenosti i radnom vremenu prodavnica i funkcionisanju svih potrebnih službi.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine pozivaju gradske čelnike da pokažu odgovornost i obrate pažnju na potrebe građana u ovim teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa.  

Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin 
Odbori LSV | Utorak, 20. 10. 2020. | Komentara: 0

Trifunović: Vladika Irinej ne zaslužuje Novembarsku povelju, on je promoter mržnje

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Sandra Trifunović saopštila je da je glasala protiv odluke da bački vladika Srpske pravoslavne crkve Irinej Bulović dobije Novembarsku povelju Grada Novog Sada jer je on promoter šovinističkih i anticivilizacijskih stavova.
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 10. 2020. | Komentara: 0

Kolar: LSV protiv dodele Novembarske povelje Irineju Buloviću

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je danas da odbornici LSV nisu učestvovali na današnjoj sednici gradskog parlamenta jer se protive dodeli Novembarske povelje Irineju Buloviću. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 10. 2020. | Komentara: 0

Meštani Novog Bečeja peticijom traže da se ukine naplata zastarelih računa

Novobečejci su tokom protekle nedelje započeli masovno potpisivanje peticije za ukidanje protivzakonite naplate zastarelih računa od pre devet godina na ime potraživanja lokalnih taksi.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook