Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

Zrenjanin, 13. april 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika lokalne vlasti da momentalno počnu da svakodnevno obaveštavaju građana Zrenjanina o broju zaraženih i zbrinutih sugrađana i stanju u našem gradu usled pojave korona virusa. 

LSV

Smatramo da građani Zrenjanina moraju biti pravovremeno informisani od strane stručnih medicinskih lica iz Gradskog kriznog štaba. Blagovremene informacije i uputstva će građanima omogućiti da deluju na najbolji mogući način u datim okolnostima.

Gradski krizni štab ne uliva poverenje građanima jer je došao u situaciju da bude zatvoren u samoizolaciju na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom i pomoćnicima gradonačelnika. Ali ako su u izolaciji, to ne znači da su izolovani od svog posla - da rešavaju potrebe i probleme građana.

Zato od Gradskog kriznog štaba tražimo da obezbede svim zdravstvenim i komunalnim radnicima neophodnu zaštitnu opremu kako bi ostali zaštićeni i sačuvali svoje i živote svih nas. Zaista je neophodno olakšati tim ljudima koji se svakodnevno bore za sve nas rizikujući svoje zdravlje, tako što će im se obezbediti svi potrebni uslovi. Takođe, tražimo da nas redovno izveštavaju o komunalnom stanju grada, snabdevenosti i radnom vremenu prodavnica i funkcionisanju svih potrebnih službi.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine pozivaju gradske čelnike da pokažu odgovornost i obrate pažnju na potrebe građana u ovim teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa.  

Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin 
Odbori LSV | Utorak, 13. 04. 2021. | Komentara: 0

Sve stranke da zajednički podrže izgradnju Kovid bolnice

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva sve političke stranke na području grada da podrže izgradnju Kovid bolnice koja je osnov dugo očekivane i više nego potrebne nove bolnice u gradu.
Odbori LSV | Petak, 19. 03. 2021. | Komentara: 0

LSV Novi Sad će instirati na zaštiti Špilerove kuće

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da Zavod za zaštitu spomenika kulture saopšti šta se tačno dešava sa čuvenom Špilerovom kućom u Petrovaradinu i šta se konkretno preduzima na zaštiti ovog spomenika kulture.
Odbori LSV | Sreda, 10. 02. 2021. | Komentara: 0

LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

Viziju, ljubav i borbu Vase Stajića za građansku, autonomnu i modernu Vojvodinu ima ko da nasledi. Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva i neguje i njegove ideje i uspomenu na ovog velikog čoveka u istoriji Vojvodine, poručio je Robert Kolar, potpredsednik LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook