Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

Tražimo svakodnevno obaveštavanje građana Zrenjanina

Zrenjanin, 13. april 2020 - Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika lokalne vlasti da momentalno počnu da svakodnevno obaveštavaju građana Zrenjanina o broju zaraženih i zbrinutih sugrađana i stanju u našem gradu usled pojave korona virusa. 

LSV

Smatramo da građani Zrenjanina moraju biti pravovremeno informisani od strane stručnih medicinskih lica iz Gradskog kriznog štaba. Blagovremene informacije i uputstva će građanima omogućiti da deluju na najbolji mogući način u datim okolnostima.

Gradski krizni štab ne uliva poverenje građanima jer je došao u situaciju da bude zatvoren u samoizolaciju na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom i pomoćnicima gradonačelnika. Ali ako su u izolaciji, to ne znači da su izolovani od svog posla - da rešavaju potrebe i probleme građana.

Zato od Gradskog kriznog štaba tražimo da obezbede svim zdravstvenim i komunalnim radnicima neophodnu zaštitnu opremu kako bi ostali zaštićeni i sačuvali svoje i živote svih nas. Zaista je neophodno olakšati tim ljudima koji se svakodnevno bore za sve nas rizikujući svoje zdravlje, tako što će im se obezbediti svi potrebni uslovi. Takođe, tražimo da nas redovno izveštavaju o komunalnom stanju grada, snabdevenosti i radnom vremenu prodavnica i funkcionisanju svih potrebnih službi.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine pozivaju gradske čelnike da pokažu odgovornost i obrate pažnju na potrebe građana u ovim teškim okolnostima izazvanim pandemijom korona virusa.  

Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin 
Odbori LSV | Subota, 19. 12. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Rešenje pijaće vode u Banatu nisu fabrike vode, već regionalni vodovod

Problem pijaće vode u Zrenjaninu nije rešen izgradnjom Fabrike vode. Situacija jeste bolja od kako Fabrika radi, ali problem i dalje postoji, jer, iako možda voda izlazi čista iz fabrike, ona prolazi kroz prljave i često bušne cevi, i do krajnjeg korisnika opet dolazi neupotrebljiva, izjavio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš. 
Odbori LSV | Petak, 18. 12. 2020. | Komentara: 0

Obećali smo i ispunili: Zaustavljamo prolazak teških kamiona kroz Detelinaru i Salajku!

Zabranjen je prolazak kamiona težih od pet tona kroz Ulice Kornelija Stankovića, Rumenačku, Rumenački put, Partizansku i Industrijsku! Time je Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad ispunio predizborno obećanje dato građanima u naseljima Detelinara i Salajka.

Odbori LSV | Ponedeljak, 14. 12. 2020. | Komentara: 0

Hitno utvrditi odgovornost za eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih organa da u što kraćem roku istraže sve okolnosti vezane za današnju eksploziju u zrenjaninskoj fabrici vode.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook