Tribina o zdravlju u Beočinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 04. 2011. | Komentara: 0

Tribina o zdravlju u Beočinu

BEOČIN - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Beočin organizovao je nedavno u tom mestu tribinu povodom Svetskog dana zdravlja. Predavanje na temu "Preventiva i dijagnostika bolesti" održala je dr Živka Zubanov specijalista radiolog Vojne bolnice. Ona je istakla da je najbitnije da se bolest otkrije na vrame, kako bi lečenje bilo što uspešnije. To se, kako kaže, postže redovnim kontrolama. Kako je rečeno, postavljanjem dijagnoze bitno je kako će se dalje tok razvijati, odnosno šta je preporuka lekara da bi pregled što manje bio štetan po ljudsko zdravlje. Dr Živka Zubanov kaže i da su ultrazvučni pregledi mnogo bolji po čovekovo zdravlje nego rengenski, jer mogućnost zračenja je manja.

(BILSV, 18.04.2011.)




Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.
Odbori LSV | Utorak, 06. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani Zrenjanin: Zahtevamo transparentnost gradske administracije u vezi sa biračkim spiskovima

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin, uputila je danas Gradskoj upravi grada Zrenjanina zahtev za dostupnost informacije od javnog  značaja - ukupan broj građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak na današnji dan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook