U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)Odbori LSV | Sreda, 01. 04. 2020. | Komentara: 0

Ukinuti naplatu parkiranja za vreme vanrednog stanja

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo da se u Zrenjaninu i tokom vanrednog stanja naplaćuje parking.
Odbori LSV | Subota, 28. 03. 2020. | Komentara: 0

Zašto nema proizvodnje i podele dezinfekta građanima u opštini Novi Bečej kada postoji oprema?

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej zahteva objašnjenje zašto novobečejska vlast ne organizuje proizvodnju i podelu dezinfekcionog sredstva, natrijumhipohlorita, u dogovoru sa JP „Komunalac“ građanima, kao što to u mnogim gradovima već uveliko funkcioniše.
Odbori LSV | Sreda, 11. 03. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front - Ujedinjeni za demokratski Novi Sad

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad sinoć oko 21 čas zajedno sa svojim koalicionim partnerima predao je listu kandidata i kandidatkinja za izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook