U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.
Odbori LSV | Utorak, 16. 06. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za pobedu!

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine donose Zrenjanincima dobru vest! Dobra vest je da je vreme za pobedu! ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook