U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook