U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 28. 12. 2019. | Komentara: 0

U Kikindi od jula 2020. skuplja voda. LSV: Ovo je skandalozna odluka

KIKINDA - Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda Miroslav Grujić kritikovao je odluku da voda u Kikindi poskupi za 10% u julu 2020. godine.

LSV 

Kako je navedeno u programu poslovanja JP „Kikinda“, koji je juče bio pred odbornicim kikindske skupštine, a voda bi trebalo da poskupi kako bi se ublažilo poskupljenje predviđeno u 2022. godini. Grujić je ovu odluku okarakterisao kao skandaloznu kada se uzme u obzir kvalitet vode koju Kikinđani koriste. 

- Prvo popravite kvalitet vode, isporučite građanima kvalitetnu i ispravnu vodu pa onda povisite cenu iste - istakao je Grujić za govornicom.

Iako je na prošloj sednici Skupštine grada Kikinda odbačen predlog odborničke grupe LSV da se izmeni Odluka o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom, vlast je uvidela da je predlog ligaša ispravan i od koristi građanima, te je na jučerašnjoj sednici Skupštine grada izmena Odluke usvojena, baš onako kako su kikindski ligaši zahtevali.

(SzILSV, 28.12.2019)



Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Izmirena sva dugovanja

ZRENJANIN – Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Branislav Knežević istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da od danas to preduzeće više nema dugovanja ni prema kome, jer su sva izmirena.
Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Izboriti se za bolju budućnost

KUSIĆ – U izuzetnoj atmosferi, u punoj sali Spomen doma u Kusiću, pred oko 250 članova i simpatizera, održana je prva predizborna tribina Lige socijaldemokrata Vojvodine u opštini Bela Crkva.
Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 1

Ubrzano se predaju liste za izbore

NOVI SAD – U poslednjih nedelju dana Liga socijaldemokrata Vojvodine predala je izborne liste za lokalne izbore u više opština i gradova Vojvodine. Takođe, predato je i više kandidatura za poslanike po većinskom izbornom sistemu na izborima za Skupštinu AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook