U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.
Odbori LSV | Sreda, 18. 10. 2023. | Komentara: 0

Građanima Zrenjanina potrebna jedna i po plata da prežive mesec

Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani poziva predstavnike gradske vlasti da objasne građanima i građankama Zrenjanina kako da prežive mesec kada im je za zadovoljenje osnovnih životnih potreba neophodna skoro jedna i po plata.
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook