U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 
Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.
Odbori LSV | Nedelja, 03. 09. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Subotica ne sme biti poligon za šoviniste

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti grada Subotice da pod hitno saniraju štetu koja je počinjena na natpisima dobrodošlice u grad na mađarskom jeziku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook