U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 12. 2011. | Komentara: 0

U Novom Orahovu izglasan novi samodoprinos

BAČKA TOPOLA – U Novom Orahovu je u subotu 10. decembra završen referendum radi izjašnjavanja građana za uvođenje samodoprinosa za područje Mesne zajednice Novo Orahovo od 1. januara 2012. godine do 31. decembra 2021. godine.

LSVKomisija za sprovođenje referenduma je objavila da je od ukupno 1.613 građana koji su imali pravo da se izjasne, na referendum izašlo njih 1.027, dok se za uvođenje samodoprinosa izjasnilo 90,75 odsto. Građani Novog Orahova su, izglasavajući sebi novi samodoprinos, pokazali koliko su odgovorni prema sebi i svojim potomcima. Takođe, ovim je još jednom ogromna većina građana dala veliku podršku Savetu Mesne zajednice Novo Orahovo, što pred njega stavlja obavezu da se ispuni sve ono što građani očekuju od onih koji predvode njihovu mesnu zajednicu.

(BILSV, 12. 12. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Nadležni da hitno uklone sramne plakate sa likom ratnog zločinca Mladića u Novom Sadu

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani zahteva od nadležnih da u najkraćem mogućem roku sa Keja uklone sramne plakate sa likom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, kojim je zabranjena fašistička organizacija „Obraz“ naružila naš grad i uvredila i ponizila građanke i građane Novog Sada i to na dan obeležavanja 28. godišnjice genocida u Srebrenici.
Odbori LSV | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Pokrajinski sekretar Sakalaš mora da spreči kršenja Ustava na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani uputila je dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim ga upoznaju sa višemesečnim neisticanjem zastave Autonomne pokrajine Vojvodine na zgradi Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu, čime se flagrantno krši Ustav Republike Srbije.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 07. 2023. | Komentara: 0

Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook