Učinak zrenjaninske naprednjačke vlasti u 2019. godini - nedovoljan 1!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 25. 12. 2019. | Komentara: 0

Učinak zrenjaninske naprednjačke vlasti u 2019. godini - nedovoljan 1!

ZRENJANIN - Rezultati zrenjaninske naprednjačke vlasti su i u 2019. godini izostali, a njihov učinak ravan je nuli, saopštio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine. Kako navode, građani Zrenjanina bili su taoci nesposobne gradske vlasti. Kraj 2019. godine ujedno je kraj i mandata aktuelnog saziva lokalne vlasti te više nema vremena da se ispune silna neispunjena obećanja koja su naprednjaci i njihovi koalicioni partneri besramno davali građanima dovodeći ih u zabludu, navedeno je u saopštenju.

LSV
 
- Mnogo je nerealizovanih projekata od kojih je najveći i za građane Zrenjanina najvažniji obezbeđenje zdrave pijaće vode. Zrenjaninci ni dan danas nemaju zdravu pijaću vodu niti ikakve informacije o tome kada će je konačno dobiti. Osim toga, dugo najavljivana i odlagana izgradnja obilaznice oko Zrenjanina još uvek nije završena niti postoje realni izgledi da će u skorije vreme biti. Građane Zrenjanina i ove godine je gušio smrad kafilerije, a gradska vlast nije učinila baš ništa po tom pitanju. Nije urađena ni studija o proceni uticaja fabrike “Šangdong linglong” na životnu sredinu, te ne znamo kakav će vazduh Zrenjaninci udisati u narednom periodu – ističu zrenjaninski ligaši.

Dodaju da su plate i penzije ostale male, a životni troškovi su se konstantno povećavali pa građani krpe kraj s krajem ili napuštaju grad i državu u potrazi za boljim životom. 

- Zrenjaninski naprednjaci su iza sebe ostavili i katastrofalno stanje putne infrastrukture i semaforske signalizacije što je dodatno otežavalo svakodnevni život naših sugrađana. Brojna obećanja ostala su neispunjena kao što je izgradnja paraolimpijskog centra, izgradnja autodroma, akvaparka, golf centra, bob staze… Liga socijaldemokrata Vojvodine je bila oštra opozicija, koja je konstantno kritikovala loše poteze aktuelne vlasti, ali i pokrenula različite inicijative - za formiranje radne grupe za sprečavanje odlaska mladih iz našeg grada, radne grupe koja bi se bavila problemima sela na teritoriji Zrenjanina, za postavljanje semafora na magistralnom putu kroz Lazarevo. Nažalost, gradski čelnici nisu prepoznali značaj naših inicijativa te su i ovi veliki problemi ostali nerešeni – navedeno je u saopštenj GrO LSV Zrenjanin.

Na veliku štetu građana Zrenjanina i u 2019. godini vladavinu grupacije okupljene oko SNS-a karakterisala je bahatost, nestručnost, neodgovornost i potpuno odsustvo dodira sa realnim problemima građana. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodine konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti pokazali da su nesposobni da vode grad i u narednom periodu ćemo učiniti sve da pobedimo i preuzmemo upravljanje gradom u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca – zaključeno je u saopštenju.
(SzILSV, 25.12.2019)
Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Odbori LSV | Sreda, 01. 07. 2020. | Komentara: 0

Tot: Nakon izbora, u Bečeju su svi na gubitku

Sumirajući rezultate, predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Tot, inače prvi na izbornoj listi, konstatovao je da su njihovi birači većinom odlučili da ne učestvuju na izborima.
Odbori LSV | Sreda, 24. 06. 2020. | Komentara: 0

LSV podbacila na izborima

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i nosilac liste koalicije Vojvođanski front za Novi Sad Aleksandar Kravić izjavio je da je LSV podbacila na izborima i da za to ima više razloga.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook