Učinak zrenjaninske naprednjačke vlasti u 2019. godini - nedovoljan 1!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 25. 12. 2019. | Komentara: 0

Učinak zrenjaninske naprednjačke vlasti u 2019. godini - nedovoljan 1!

ZRENJANIN - Rezultati zrenjaninske naprednjačke vlasti su i u 2019. godini izostali, a njihov učinak ravan je nuli, saopštio je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine. Kako navode, građani Zrenjanina bili su taoci nesposobne gradske vlasti. Kraj 2019. godine ujedno je kraj i mandata aktuelnog saziva lokalne vlasti te više nema vremena da se ispune silna neispunjena obećanja koja su naprednjaci i njihovi koalicioni partneri besramno davali građanima dovodeći ih u zabludu, navedeno je u saopštenju.

LSV
 
- Mnogo je nerealizovanih projekata od kojih je najveći i za građane Zrenjanina najvažniji obezbeđenje zdrave pijaće vode. Zrenjaninci ni dan danas nemaju zdravu pijaću vodu niti ikakve informacije o tome kada će je konačno dobiti. Osim toga, dugo najavljivana i odlagana izgradnja obilaznice oko Zrenjanina još uvek nije završena niti postoje realni izgledi da će u skorije vreme biti. Građane Zrenjanina i ove godine je gušio smrad kafilerije, a gradska vlast nije učinila baš ništa po tom pitanju. Nije urađena ni studija o proceni uticaja fabrike “Šangdong linglong” na životnu sredinu, te ne znamo kakav će vazduh Zrenjaninci udisati u narednom periodu – ističu zrenjaninski ligaši.

Dodaju da su plate i penzije ostale male, a životni troškovi su se konstantno povećavali pa građani krpe kraj s krajem ili napuštaju grad i državu u potrazi za boljim životom. 

- Zrenjaninski naprednjaci su iza sebe ostavili i katastrofalno stanje putne infrastrukture i semaforske signalizacije što je dodatno otežavalo svakodnevni život naših sugrađana. Brojna obećanja ostala su neispunjena kao što je izgradnja paraolimpijskog centra, izgradnja autodroma, akvaparka, golf centra, bob staze… Liga socijaldemokrata Vojvodine je bila oštra opozicija, koja je konstantno kritikovala loše poteze aktuelne vlasti, ali i pokrenula različite inicijative - za formiranje radne grupe za sprečavanje odlaska mladih iz našeg grada, radne grupe koja bi se bavila problemima sela na teritoriji Zrenjanina, za postavljanje semafora na magistralnom putu kroz Lazarevo. Nažalost, gradski čelnici nisu prepoznali značaj naših inicijativa te su i ovi veliki problemi ostali nerešeni – navedeno je u saopštenj GrO LSV Zrenjanin.

Na veliku štetu građana Zrenjanina i u 2019. godini vladavinu grupacije okupljene oko SNS-a karakterisala je bahatost, nestručnost, neodgovornost i potpuno odsustvo dodira sa realnim problemima građana. 

- Liga socijaldemokrata Vojvodine konstatuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti pokazali da su nesposobni da vode grad i u narednom periodu ćemo učiniti sve da pobedimo i preuzmemo upravljanje gradom u interesu svih Zrenjaninki i Zrenjaninaca – zaključeno je u saopštenju.
(SzILSV, 25.12.2019)
Odbori LSV | Sreda, 22. 01. 2020. | Komentara: 0

Ni posle tri nedelje ne znamo ko su fašisti koji su uvredili žrtve racije

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Kravićem, danas je tradicionalno položila venac kod Spomenika žrtvama racije „Porodica“.

Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Vojvodina je rešenje, Vojvođanski front je rešenje

Liga socijaldemokrata Vojvodine aktivno radi na tome da se obezbede uslovi da građani Zrenjanina žive pristojno od svog rada, dobiju zdravu pijaću vodu, udišu čist vazduh i imaju rešeno pitanje kafilerije, savremenog načina odlaganja i upravljanja otpadom. 
Odbori LSV | Utorak, 21. 01. 2020. | Komentara: 0

Srbija mora ući u Evropsku uniju, ili će nam sva deca otići tamo!

Aktivisti i aktivistkinje Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad na više lokacija u gradu tokom vikenda, delili su letke i razgovarali sa građanima o važnosti što bržih evropskih integracija naše zemlje i zašto Evropska unija nema alternativu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook