Umesto vraćanja u prošlosti, omogućiti bolji život Zrenjanincima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 21. 11. 2015. | Komentara: 0

Umesto vraćanja u prošlosti, omogućiti bolji život Zrenjanincima

ZRENJANIN - Narodni poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Dejan Čapo pozvao sve političke činioce da svoju energiju usmere ka realnim zahtevima, koji će Zrenjanin učiniti gradom kojim se svi ponose. On je u izjavi za list "Zrenjanin" rekao da bi, umesto što se Zrenjanin vraća u prošlost, trebalo raditi na boljem kvalitetu života građana.

LSV
 
- U tom svetlu vidim inicijativu nekih od stranaka koje predlažu promenu imena grada. Razumljiva je politička kratkovidost takvog predloga, u odnosu na to od koga ona dolazi. Ne razmišlja se o tome koliki bi bili troškovi referenduma i izdaci koje bi građani, ali i privreda, imali zbog obaveze da promene svu svoju ličnu ili poslovnu dokumentaciju. Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva zbog toga sve političke činioce da se uozbilje i da svoju energiju usmere ka realnim zahtevima, koji će Zrenjanin učiniti gradom kojim se ponosimo. Oni koji građanima ne nude budućnost, ni ne treba da budu na političkoj sceni grada", zaključio je Čapo u rubrici "Sučeljavanje", odgovarajući na pitanje "Treba li promeniti ime grada".
 
(BILSV, 21.11.2015)



Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook