Uručene članske karte članovima i članicama LSV u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 18. 10. 2019. | Komentara: 0

Uručene članske karte članovima i članicama LSV u Novom Sadu

NOVI SAD - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić juče je uručio članske karte grupi od  20 novih članova i članica, a dobrodošlicu im je poželeo potpredsednik LSV Branislav Bogaroški.

LSV

- Za mene je LSV bila i ostala lokal-patriotska stranka. To je stranka koja se zalaže za to da se ovde živi bolje. Tu na Detelinari, Klisi, Limanu ili nekom drugom delu grada. Ovde, u Novom Sadu, Vojvodini, pa onda dalje, u čitavoj zemlji. Možete i morate da date svoj maksimum. I nikada ne možete da uradite dovoljno za svoj grad – poručio je Bogaroški.

- Novi Sad je nama glavni grad, dodao je Aleksandar Kravić, obraćajući se novim ligašima I ligašicama, na maloj svečanosti uoči sednice Gradskog odbora.  

On je zatim podsetio i na to da se od kada je LSV deo komunalne koalicije u Novom Sadu, nema više nakupaca glasova I interesnih grupacija čiji uspeh su bile samo afere i bombe pod automobilima.

Istakao je Ii to da se voda u vodovodu više ne osveštava, ali su zato izgrađeni nebrojeni kilometri  vodovodne i kanalizacione mreže.

Kravić je ukazao i na uređeno podgrađe Petrovaradinske tvrđave, podsetio na nove saobraćajnice i semafore, ali i da se posvećeno radi na trajnom rešenju koje će omogućiti da konačno prestane smrad na Keju žrtava racije.

- Mnogo toga je urađeno. Nastavićemo komunalni rad. Bićemo još aktivniji, Novi Sad to od nas očekuje I to zaslužuje – poručio je predsednik Gradskog odbora LSV.

(SzILSV, 18.10.2019)



Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Predstavljen program LSV Temerin

TEMERIN - U svečanoj sali SO Temerin, juče je predstavljen plan i program Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Temerin za period od 2012-2016 godine.
Odbori LSV | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Liga ne menja svoju politiku

ZRENJANIN- Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev gostujući u emisiji “Odgovor” na Regionalnoj televiziji Santos, izjavio je da LSV ima jedinstvenu politiku na sva tri nivoa vlasti: lokalnom, pokrajinskom i republičkom, što  traje već pune 22 godine.
Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Izmirena sva dugovanja

ZRENJANIN – Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Branislav Knežević istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da od danas to preduzeće više nema dugovanja ni prema kome, jer su sva izmirena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook