Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Zrenjanin, 26. januar 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.

LSV

Ni posle osam godina od početka investicije  preduzeća „Gruppo Zilio“ problem neispravne pijaće vode nije rešen, a jasno je da se to neće ni dogoditi.

Jučerašnje obraćanje komisije JKP „Vodovod i kanalizacija“ u kojem je jasno naglašeno da Fabrika vode nije ispunila niti jedan od 34 tehnička uslova propisana javnom nabavkom, kao i današnji odgovor direktora Fabrike vode Bojana Dimkića, ukazuju da je na delu opšta šizofrenija, koja građane Zrenjanina čini žrtvama.

I danas će Zrenjaninci potrošiti najmanje 50.000 evra za kupovinu vode u prodavnicama!

LSV već godinama ukazuje na nestručnost, bahatost i neodgovornost lokalnih vlasti i svih nadležnih za rešavanje problema pijaće vode.

Godinama lažu i muljaju. Iz nedelje u nedelju su obećavali i lagali!

Došlo je krajnje vreme da se utvrdi politička i svaka druga odgovornost onih koji godinama troše novac građana Zrenjanina, a ne rešavaju problem.

Tražimo hitnu reakciju državnih organa i kažnjavanje odgovornih.

Zrenjanin više nema vremena na čeka!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
ZrenjaninOdbori LSV | Sreda, 10. 02. 2021. | Komentara: 0

LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

Viziju, ljubav i borbu Vase Stajića za građansku, autonomnu i modernu Vojvodinu ima ko da nasledi. Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva i neguje i njegove ideje i uspomenu na ovog velikog čoveka u istoriji Vojvodine, poručio je Robert Kolar, potpredsednik LSV.
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0
Odbori LSV | Subota, 23. 01. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

Novi Sad će večno u svom srcu čuvati uspomenu na sve žrtve januarskog pogroma 21, 22. i 23. januara 1942. godine. Ovo je mesto velike tuge, boli i velike obaveze za naš grad - da ne dozvolimo da se ikada više povampire ideologije koje su dovele do ovog zla, poručio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook